Καλησπέρα φίλοι μου.

Οι Nuggets κατάφεραν και πήγαν τη σειρά με τους Clippers στο 7ο παιχνίδι κι έτσι μας χάρισαν ένα ακόμα διπλό τουρνουά στο Fantasy και ένα ακόμα άρθρο για εμάς.

Σας υπενθυμίζω πως σε αυτά τα άρθρα, θα βλέπουμε κάποιες από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε στο εκάστοτε κουπόνι, με βάση πάντα το Fantasy και το πως θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα, μέσα από τις προβλέψεις μας, αλλά και από τα στατιστικά.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!


ΝΒΑ Fantasy προβλέψεις και στατιστικά


NBA DFS Επιλογές για το αποψινό Fantasy Τουρνουά (15/09) σε Fanteam και Stoiximan

Heat vs Celtics

Τοπ Επιλογές

Καινούρια σειρά, οπότε στο πρώτο παιχνίδι θα είμαι λίγο επιφυλακτικός και θα πάω με τους παίκτες που ξέρω από τις προηγούμενες σειρές πως θα έχουν το μεγαλύτερο usg και τα περισσότερα λεπτά.

Στην πλευρά των Celtics, η τριάδα των Tatum, Walker, Brown, θα είναι όπως πάντα στις πρώτες επιλογές μας.

Η αρχική μου εκτίμηση είναι πως ο Walker θα έχει περισσότερες ευκαιρίες σε αυτήν τη σειρά και θα πάρει και περισσότερες πρωτοβουλίες, μιας που απέναντι του θα έχει τον Dragic, οπότε θα τον προτιμήσω περισσότερο από τους άλλους.

Ο Tatum ήταν καταπληκτικός απέναντι στους Raptors , αλλά τώρα θα αντιμετωπίσει τον Butler και αυτό με φοβίζει, τουλάχιστον για το πρώτο παιχνίδι , που δεν έχουμε ακόμα κάποιο δείγμα γραφής.

Από τους Heat, πάμε με τους Butler, Adebayo και Dragic. Πρώτη μου επιλογή θα είναι ο Adebayo μιας και οι σέντερ απέναντι στους Celtic είναι πάντα μια καλή επιλογή.

Ο Butler δεν ξέρω αν θα έχει δυνάμεις, μιας που θα έχει δύσκολη αμυντική αποστολή και ο Dragic θα αντιμετωπίσει μια από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές περιφερειακών στο πρωτάθλημα, οπότε θα τον αφήσω στην άκρη, τουλάχιστον για απόψε.

Οικονομικές Επιλογές

Από τις επιλογές κάτω των 10εκ, ο Smart θα είναι μια, αν και πλέον αγγίζει το όριο με τα 9,9εκ που έχει φτάσει, αλλά μιλάμε για κάποιον που παίζει πολύ καλά και -λογικά- θα πάρει πολλά σουτ.

Φυσικά, ο Theis είναι κι αυτός μέσα στις επιλογές μας, μιας που παίζει πολλά λεπτά, αν και σε αυτή τη σειρά θα παίζει απέναντι στον Adebayo, αλλά και πάλι δεν μπορώ να αγνοήσω τα 30+ λεπτά που θα έχει ανά αγώνα.

Crowder και Herro θα είναι οι επιλογές μου από τους Heat, μιας που είναι οι δυο που είχαν τα περισσότερα λεπτά στα προηγούμενα παιχνίδια και το μεγαλύτερο usg από τους υπόλοιπους.

Clippers vs Nuggets

Τοπ Επιλογές

Jokic και Leonard είναι οι τοπ επιλογές μου από αυτό το παιχνίδι και να πω την αλήθεια, από όλο το Fantasy τουρνουά για απόψε.

Μιλάμε για έναν τελικό και οι τοπ παίκτες των δυο ομάδων θα είναι στο παρκέ όσο περισσότερο γίνεται και θα έχουν την μπάλα όσο περισσότερο μπορούν, οπότε, αξίζουν τα λεφτά τους.

Ο George, είναι πλέον στις επιλογές μου και σίγουρα πάνω από τον Murray. Στο τελευταίο παιχνίδι δεν έπαιξε πολύ, λόγω φάουλ, αλλά με μέσο όρο 44 fantasy points στη σειρά, πιστεύω πως αξίζει την τιμή του.

Οικονομικές Επιλογές

Ο Zubac θα είναι σίγουρα στις επιλογές μου. Είχε κι αυτός προβλήματα με φάουλ στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά στα προηγούμενα οι Clippers τον είχαν να παίζει στο 4ο δεκάλεπτο κι αυτό θα του δώσει τα έξτρα λεπτά που χρειαζόμαστε.

Ο Porter είναι πάντα στις επιλογές, αλλά η αξία του εξαρτάται από το πόσο εύστοχος είναι και αυτό είναι πάντα ρίσκο.

Μια ακόμα επιλογή θα είναι ο Harris, που πλέον παίζει κανονικά λεπτά και σιγά σιγά αρχίζει να παίρνει και πολλά σουτ, οπότε πιστεύω πως τα αξίζει τα λεφτά του.

Και μιλώντας για τα κάποιον που αξίζει τα λεφτά του, ο Beverley έχει πολύ καλή τιμή για κάποιον που κοστίζει μόνο 5,5εκ και προβλέπεται να έχει κοντά στους 20 πόντους.

Επίλογος

Όπως πάντα, προσπαθήστε να παρακολουθείτε τα νέα, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά κυρίως κοντά στην έναρξη του πρώτου παιχνιδιού, ώστε να είστε έτοιμοι να κάνετε τις όποιες αλλαγές χρειαστεί και μην ξεχνάτε να βλέπετε τις προβλέψεις μας , που ανανεώνονται συνεχώς, μέχρι να ξεκινήσει το τουρνουά.

Καλή τύχη να έχουμε!


Αφήστε το σχόλιο σας για το κουπόνι ή για ότι θέλετε εδώ ή ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Facebook και στο Telegram