Ήρθε εκείνη η Τρίτη λοιπόν. Να πω την αλήθεια ποτέ δε μου άρεσαν οι Τρίτες, τις έχω πάντα στο μυαλό μου σαν μουντές και καταθλιπτικές.

Αυτή η συγκεκριμένη Τρίτη όμως, κάθε χρονιά , είναι στην κορυφή της λίστας όμως και ξέρετε γιατί;

Γιατί είναι η μέρα μετά το τέλος της πρώτης αγωνιστικής στην Premier League και κατά συνέπεια η πρώτη μέρα μετά από το τέλος της πρώτης αγωνιστικής του Fantasy.

Οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε, καταλαβαίνετε για ποιο πράγμα μιλάω ( εσείς που είχατε το Sallah αρχηγό, παρακαλώ σταματήστε να χαμογελάτε και αφήστε μας στη μιζέρια μας).

Που πήγαν οι κόποι μας;

Η επιλογή της ομάδας , οι ώρες διαβάσματος στατιστικών, μεταγραφών, xG και potential assists, ποιος θα παίξει δεξιά στην άμυνα, με τι σύστημα θα κατέβουν οι Wolves ή αν ο Ancelotti θα αναστήσει την Everton, όλες αυτές οι διαδικτυακές συζητήσεις, τσακωμοί, συστάσεις και προτάσεις, όλα πήγαν στον πάτο με το που συναντήθηκαν με την πραγματικότητα.

Ξέρετε, στο ένα λεπτό που πήρε στον Jimenez να σκοράρει και να σκοτώσει τις ομάδες που είχαν αμυντικούς από τη Sheffield ή τα 90 τραυματικά λεπτά που βλέπαμε τον Trent Alexander-Arnold να μαζεύει από τα δίχτυα και σκεφτόμασταν πόσα γκολ ανά εκατομμύριο μισθού μπορεί να φάει!

Για να μη μιλήσω για τις ατελείωτες ώρες που αφιερώσαμε στην επιλογή του αρχηγού και στις αμέτρητες κραυγές που έλεγαν να μην κάνουμε αρχηγό τον Mo γιατί σέρνεται στα φιλικά ή ποιος Vardy μωρέ που δε θα δει την μπάλα να περνάει από δίπλα του για 90 λεπτά.

Υπάρχει ελπίδα;

Και τώρα θα μου πείτε τι;

Κάποιοι έχουν ομάδες που μπορούν να σωθούν με κάποιες αλλαγές.

Κάποιοι άλλοι θα κάψουν πόντους, free transfers, bench boosts και τα λοιπά.

Κάποιοι θα εκμεταλλευτούν το late registration και θα κάνουν μια ομάδα καινούρια είτε στο FPL , είτε στην Stoiximan και στην Fanteam, με περίπου 28 πόντους.

Μια καινούρια αρχή

Αλλά ξέρετε κάτι;

Πάντα υπάρχει ελπίδα. Μια καινούρια μέρα ξημερώνει και κακά τα ψέμματα, κανείς δεν έχει πέσει τόσο πίσω σε πόντους ακόμα.

Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας, όλες αυτές οι ώρες δουλειάς και μελέτης δεν μπορεί να ήταν για τίποτα, έτσι;

Κάπου θα χωρέσει ο Willian στην ομάδα, κάποιος από τις δυο ομάδες του Μάντσεστερ θα έρθει να μας σώσει, θα σημαδέψει δίχτυα αντί για περιστέρια ο Mane, όταν αποφασίσει ο Trent-Arnold να βγάλει καμιά καλή μπαλιά.

Οι επόμενες μέρες θα μας δώσουν ξανά ελπίδα. Είναι καλό αυτό;

Δεν ξέρω, αλλά είναι κάτι που όλοι χρειαζόμαστε για τώρα…