Καλησπέρα φίλοι μου.

Σας υπενθυμίζω πως σε αυτά τα άρθρα, θα βλέπουμε κάποιες από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε στο εκάστοτε κουπόνι, με βάση πάντα το Fantasy και το πως θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα, μέσα από τις προβλέψεις μας, αλλά και από τα στατιστικά.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!


ΝΒΑ Fantasy προβλέψεις και στατιστικά


NBA DFS Επιλογές για το αποψινό Fantasy Τουρνουά (08/09) σε Fanteam και Stoiximan

Bucks vs Heat

Τοπ Επιλογές

Με τη σειρά στο 2-3, κάθε παιχνίδι για τους Bucks είναι παιχνίδι επιβίωσης.

Τα μεγάλα νέα που περιμένουμε είναι αν θα παίξει ο Γιάννης ή όχι, αλλά να πω την αλήθεια ( μιας που με έκαψε την προηγούμενη φορά ), θα έχω μια στρατηγική σε περίπτωση που παίξει, αλλά η βασική μου προετοιμασία θα είναι με αυτόν έξω.

Αν λοιπόν δεν παίξει, Bledsoe και Middleton είναι βασικές επιλογές, με πρώτο τον Bledsoe. Ο μισθός του είναι χαμηλός ακόμα και με τον Γιάννη εκτός έχει 1,44 πόντους ανά λεπτό, περισσότερους από τον Middleton!

O Middleton έχει φτάσει πλέον στα 14,8εκ. και η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη, μιας και πιστεύω πως οι Heat θα έχουν προσαρμοστεί και θα τον κλείσουν καλύτερα, αλλά φυσικά, θα έχω κάποιες ομάδες με αυτόν, μιας που μιλάμε για το #1 επιθετικό όπλο των Bucks , χωρίς τον Γιάννη.

Από την πλευρά των Heat, η τιμή του Butler είναι εξαιρετική, μιας που μιλάμε για έναν παίκτη που έχει 27 usg% και 44 πόντους ανά αγώνα. Ο Bam, είναι και πάλι στις βασικές μου επιλογές, αλλά όχι ο Dragic, που έχει ξεφουσκώσει λίγο κατά τη γνώμη μου.

Οικονομικές Επιλογές

Από τις φθηνότερες επιλογές, από την πλευρά των Bucks, ο Divicenzo είναι η τοπ επιλογή αν δεν παίξει ο Γιάννης, μιας κι αυτός πήρε τη θέση του και τα περισσότερα από τα λεπτά του στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση.

Ίσως ρίξω και μια ματιά στον Matthews, αλλά γενικά δε βλέπω και πολλά στους Bucks.

Αντίθετα στους Heat, Herro, Crowder και Robinson είναι σταθερά στο player pool μου, μιας και μιλάμε για παίκτες που παίζουν πολλά λεπτά και έχουν εξαιρετικές value for money τιμές.

Lakers vs Rockets

Τοπ Επιλογές

LeBron και Davis είναι και πάλι τοπ επιλογές μιας που από αυτούς εξαρτάται το πόσο ψηλά θα φτάσουν τους πόντους τους, μιας που δεν υπάρχει κάποιους στους Rockets να τους σταματήσει.

O Harden είναι ακόμα ακριβός για τα γούστα μου και θα προτιμήσω – με βαριά καρδιά – να πάω στον Westbrook, ελπίζοντας πως θα σταματήσει να σουτάρει τρίποντα.

Οικονομικές Επιλογές

Είχε προτείνει τον Rondo στο προηγούμενο παιχνίδι και με δικαίωσε και θα συνεχίσω κι απόψε, ελπίζοντας πως θα συνεχίζει να προσφέρει πόντους.

Από τους υπόλοιπους, ο Morris πήρε 25 λεπτά στο προηγούμενο παιχνίδι και με τον Howard και τον McGhee να παίζουν 0 και 8 λεπτά αντίστοιχα, θα ξαναπάω σε αυτόν, μιας και φαίνεται πως οι Lakers θέλουν να παίξουν με πιο ευέλικτο σχήμα.

Από τους Rockets, Covington και Gordon συνεχίζουν να παίζουν πολλά λεπτά και να έχουν αρκετές προσπάθειες, ώστε να είναι στις επιλογές μας, αλλά δε θα πάω στον Tucker, μια και δεν πιστεύω πως θα κάνει σύντομα τέτοιο παιχνίδι.

Επίλογος

Όπως πάντα, προσπαθήστε να παρακολουθείτε τα νέα, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά κυρίως κοντά στην έναρξη του πρώτου παιχνιδιού, ώστε να είστε έτοιμοι να κάνετε τις όποιες αλλαγές χρειαστεί και μην ξεχνάτε να βλέπετε τις προβλέψεις μας , που ανανεώνονται συνεχώς, μέχρι να ξεκινήσει το τουρνουά.

Καλή τύχη να έχουμε!


Αφήστε το σχόλιο σας για το κουπόνι ή για ότι θέλετε εδώ ή ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Facebook και στο Telegram