Καλησπέρα φίλοι μου.

Σας υπενθυμίζω πως σε αυτά τα άρθρα, θα βλέπουμε κάποιες από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε στο εκάστοτε κουπόνι, με βάση πάντα το Fantasy και το πως θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα, μέσα από τις προβλέψεις μας, αλλά και από τα στατιστικά.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!


ΝΒΑ Fantasy προβλέψεις και στατιστικά


NBA DFS Επιλογές για το αποψινό Fantasy Τουρνουά (07/09) σε Fanteam και Stoiximan

Raptors vs Celtics

Τοπ Επιλογές

2-2 πλέον η σειρά και όλα είναι ανοιχτά.

Μετά από 4 παιχνίδια και χωρίς κάποιον τραυματισμό δεν έχουμε και πολλά διαφορετικά να πούμε.

Από τους Raptors, η τριάδα των Lowry, Siakam, Vanvleet, είναι πάντα στα υπόψιν, μιας που μιλάμε για 3 παίκτες που παίζουν κοντά στα 40 λεπτά και έχουν κοντά στο 80% του usg της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.

Αντίστοιχα στος Celtics , έχουμε τους Tatum, Walker, Brown.

Από τις παραπάνω επιλογές, αν έπρεπε να διαλέξω τις 2 Καλύτερες θα πήγαινα με τους Lowry και Tatum για απόψε, αλλά όλοι αυτοί οι παίκτες, όπως θα δείτε και στις προβλέψεις μας, έχουν πολύ κοντινούς εκτιμώμενους πόντους, οπότε είναι απλά θέμα το πως θέλετε να φτιάξετε τις ομάδες σας.

Οικονομικές Επιλογές

Από τις φθηνότερες επιλογές, θα πάω ξανά στους Smart, Theis και Williams από την πλευρά των Celtics, μιας που μιλάμε για 3 παίκτες που έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα τους και εμάς με τα λεπτά που παίρνουν να είναι αρκετά και τους πόντους που δίνουν να είναι ικανοποιητικοί για τους μισθούς τους.

Από την πλευρά των Raptors, ο Anunoby έχει ανέβει σε μισθό και πλέον είναι λίγο πιο δύσκολη η επιλογή του, οπότε θα προτιμήσω να πάω σε κάποιον σαν τον Gasol, που στην τιμή του πλέον, θέλουμε μόνο 20 πόντους για να είμαστε ικανοποιημένοι και θα ρισκάρω με τον Powell, αφού δείχνει πως παίρνει περισσότερα λεπτά και σουτ και μιλάμε για ένα παίκτη που αν είναι εύστοχος, τότε θα μας δώσει πολλούς πόντους.

Clippers vs Nuggets

Τοπ Επιλογές

Πιστεύω πως ο Jokic θα παίξει τελικά, αλλά μέχρι τώρα είναι αμφίβολος, οπότε θα περιορίσω αρκετά την έκθεση μου σε αυτόν.

Θα έχω επίσης λίγο παραπάνω Murray εξαιτίας αυτού, αλλά δεν πρόκειται να τον παίξω σε πολλές ομάδες μου, μιας που πιστεύω πως δεν του ταιριάζει αυτή η σειρά.

Από τους Clippers, Leonard και George είναι πάντα στα υπόψιν, αλλά σήμερα πιστεύω πως θα πάω περισσότερο με τον George, γιατί πιστεύω πως άρχισε να βρίσκει την ευστοχία του κι αυτό είναι κάτι που φέρνει το πάτωμα του κοντά στους 40 πόντους , κάτι που μου αρέσει πολύ.

Οικονομικές Επιλογές

Οι Clippers έχουν μεγάλο βάθος και για αυτό οι επιλογές από εκεί είναι δύσκολες.

Αν έπρεπε να διαλέξω, θα πήγαινα στον Williams σαν μια, λίγο ακριβή επιλογή, αλλά με μεγάλη προοπτική και στα πιο χαμηλά, θα διαλέξω τον JaMychal Green, ο οποίος δείχνει να κερδίζει πολλά λεπτά συμμετοχής (21 και 26 στα δυο παιχνίδια), οπότε θα τον διαλέξω και πάλι απόψε.

Από τους Nuggets, ο Millsap, δείχνει πως παίζει λεπτά βασικού στη σειρά και θα συνεχίσω να τον έχω στις επιλογές μου μιας που μιλάμε για έναν παίκτη κοντά στον 1 fantasy πόντο ανά λεπτό.

Επίσης, θα επιλέξω και πάλι τον Grant, ο οποίος παίζει 40 λεπτά ανά αγώνα και δεν μπορώ να τα αγνοήσω και τον Harris, γιατί κι αυτός παίζει λεπτά βασικού και όσο παίζει, αρχίζει να βρίσκει ρυθμό.

Επίλογος

Όπως πάντα, προσπαθήστε να παρακολουθείτε τα νέα, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά κυρίως κοντά στην έναρξη του πρώτου παιχνιδιού, ώστε να είστε έτοιμοι να κάνετε τις όποιες αλλαγές χρειαστεί και μην ξεχνάτε να βλέπετε τις προβλέψεις μας , που ανανεώνονται συνεχώς, μέχρι να ξεκινήσει το τουρνουά.

Καλή τύχη να έχουμε!


Αφήστε το σχόλιο σας για το κουπόνι ή για ότι θέλετε εδώ ή ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Facebook και στο Telegram