4 αγώνες και σήμερα στο CS:GO Fantasy Τουρνουά, με ένα ξεκάθαρο φαβορί και 3 αμφίρροπα παιχνίδια.

Ας πάμε να δούμε τα πράγματα αναλυτικά:


Προβλέψεις και στατιστικά για το CS:GO


Κορμός

Οι Evil Geniuses είναι κι απόψε στο κουπόνι μας και απόψε είναι το μεγάλο φαβορί και πιστεύω πως και πάλι θα τα καταφέρουν να νικήσουν εύκολα.

Αυτό σημαίνει για εμάς που παίζουμε fantasy, πως θα στηριχτούμε ξανά σε αυτούς είτε σαν 3+2 μορφή, είτε σαν 4+1.

Brehze και Ethan είναι οι 2 τοπ επιλογές με τον CeRq και τον Tarik να τους συμπληρώνουν και αυτοί θα είναι η βάση για τις ομάδες μου απόψε.

Ελπίζω να συνεχίσουν να με δικαιώνουν.

Υπόλοιποι

Οι Astralis μπορεί να μην είναι αυτοί που ήταν στην αρχή της χρονιάς, αλλά και πάλι πιστεύω πως θα νικήσουν απέναντι στους faZe και είναι πολύ πιθανό να το κάνουν και καθαρά με 2-0. Magisk και device οι πρώτες επιλογές μου από εκεί με τον gla1ve να έρχεται τρίτος.

Αν θέλετε να παίξετε κάποιον από τους FaZe, Niko & Coldzera θα ήταν οι επιλογές μου, μιας που μιλάμε για δυο εξαιρετικούς παίκτες, με τεράστιο ταβάνι.

Επίσης, θα έχω αρκετές ομάδες με τους compLexity, με τους BlameF& poizon να είναι οι πρώτες μου επιλογές και τον oBo κοντά τρίτο.

Από τους NIP , αν έπρεπε να διαλέξω, θα πήγαινα με τους REZ & plopski.

Το παιχνίδι ανάμεσα στους mousesports vs Fnatic είναι πολύ αμφίρροπο, αλλά αν θέλετε να διαλέξετε κάποιος παίκτες από εδώ , ropZ και KRIMZ θα ήταν οι πρώτες μου επιλογές.

Τέλος, αν πάτε για την έκπληξη και θέλετε να παίξετε τους cloud9, τότε oSee και floppy πρέπει να βρίσκονται στην ομάδα μας, μιας που μιλάμε για εξαιρετικούς παίκτες, απλά παίζουν απέναντι σε μια πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα.

Επίλογος

Στους παραπάνω παίκτες θα επικεντρωθώ σήμερα, υπάρχουν όμως πολλές επιλογές και καλό θα ήταν να τσεκάρετε τη σελίδα με τις προβλέψεις μας συχνά, μιας που ανανεώνεται συνέχεια, με διάφορα καινούρια στοιχεία που προκύπτουν.

Αυτά για σήμερα, καλή σας μέρα και καλή τύχη!


Προβλέψεις και στατιστικά για το CS:GO