Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο πρώτο ΝΒΑ preview άρθρο του dailyfantasy.gr για το ΝΒΑ.

Σε αυτά τα άρθρα, θα βλέπουμε κάποιες από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε στο εκάστοτε κουπόνι, με βάση πάντα το Fantasy και το πως θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα, μέσα από τις προβλέψεις μας, αλλά και από τα στατιστικά.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!


ΝΒΑ Fantasy προβλέψεις και στατιστικά


NBA DFS Επιλογές για το αποψινό Fantasy Τουρνουά σε Fanteam και Stoiximan

Celtics vs. Raptors

Οι πρωταθλητές Raptors, είναι με την πλάτη στον τοίχο, αφού χάνουν με 2-0 από τους Celtics και αν χάσουν κι απόψε, τότε τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα για αυτούς.

Από την οπτική του Fantasy, αυτό μας δίνει μια αυτοπεποίθηση, σε ότι αφορά τα λεπτά που θα παίξουν οι βασικοί τους τριάδα των Lowry, Vanvleet και Siakam. Αν έπρεπε να διαλέξω έναν από τους 3 απόψε, θα πήγαινα με τον Lowry, μιας και είναι φθηνότερος από τον Vanvleet και παίζει καλύτερα από τον Siakam.

Δυστυχώς για τους Raptors, ο Siakam παίζει πολύ άσχημα μετά την επανέναρξη, έχοντας 1,01 πόντους ανά λεπτό, όταν για τη σεζόν είχε 1,16. Αυτή είναι μεγάλη πτώση και παρόλο που δείχνει κάποια σημάδια ζωής – 40+ πόντους στα 3 από τα τελευταία 4 παιχνίδια – η τιμή του είναι ακόμα πολύ ακριβή για αυτό που μας δίνει πίσω.

Από τα χαμηλότερα επίπεδα στους Raptors, θα πάω ξανά στον Anunoby, που έχει ένα ασφαλές πάτωμα κοντά στους 25 πόντους και αν είναι εύστοχος – όπως στο τελευταίο παιχνίδι – μπορεί να μας δώσει και 30+.

Οι Celtics από την άλλη, έχουν απόψε για εμένα μια ξεκάθαρη επιλογή στους ακριβούς παίκτες κι αυτός είναι ο Tatum.

Το προηγούμενο παιχνίδι μου έδειξε πως οι Raptors δεν μπορούν να το περιορίσουν και ειδικά όταν καταφένει να πηγαίνει στις βολές, τότε είναι ασταμάτητος.

Τελείως αντίθετα σε παραγωγή και μισθό, ο Robert Williams, που είναι τόσο φθηνός, αλλά παίζει κοντά στα 19 λεπτά και έχει περίπου 1 πόντο ανά λεπτό μέσο όρο! Τόσο είχε και σε όλη την χρονιά, οπότε, εφόσον συνεχίζει να παίρνει τα λεπτά, θα συνεχίζει να δίνει και τους αντίστοιχους πόντους, που μπορεί να φαίνονται λίγοι, αλλά με τόσο χαμηλό μισθό είναι υπέρ αρκετοί.

Ανάμεσα σε αυτούς τους 2, ο άλλος παίκτης που με ενδιαφέρει είναι ο Smart, που τον έχουμε στις προβλέψεις να πετυχαίνει 32 fantasy points και με το μισθό του να είναι στα 8,7εκ. δείχνει να είναι μια πολύ καλή επιλογή, ειδικά αν αναλογιστούμε και το πόσο καλά παίζει μέχρι τώρα.

Clippers vs. Nuggets

Απόψε έχουμε και το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στους Clippers και τους Nuggets.

Ξεκινώντας από τους Clippers, η πρώτη μου επιλογή θα είναι ο Leonard.Μέχρι στιγμής είναι ο καλύτερος παίκτης στα Playoff, έχοντας μέσο όρο κοντά στους 60 fantasy points και παίζοντας κοντά στα 40 λεπτά ανά παιχνίδι.

Δε βλέπω πως οι Nuggets θα καταφέρουν να τον περιορίσουν και ενώ ξέρω πως είναι ο ακριβότερος παίκτης απόψε, νομίζω πως αξίζει το ρίσκο. Αν δε θέλετε να το πάρετε, ο George – όπως πάντα – είναι μια πολύ καλή εναλλακτική.

Από τους υπόλοιπους, απόψε θα πήγαινα στον Zubac, που επιτέλους έπαιξε πάνω από 24 λεπτά στο προηγούμενο παιχνίδι και πιστεύω πως θα βρει λεπτά απέναντι σε μια ομάδα όπως οι Nuggets, που παίζουν σχεδόν πάντα με 2 σέντερ.

Από την πλευρά των Nuggets, o Jokic είναι η τοπ επιλογή μου και ίσως η τοπ επιλογή μου από όλο το κουπόνι απόψε. Δεν πιστεύω πως οι Clippers έχουν κάποιον για να τον περιορίσει.Άλλωστε, όπως είδαμε και στο τελευταίο παιχνίδι με την Utah, αν τα σουτ του Murray, δεν μπαίνουν, τότε οι Nuggets ξαναγυρνάνε στο γνώριμο τους παιχνίδι, όπου όλα περνάνε από τα χέρια του Jokic.

Από τους υπόλοιπους, σκέφτομαι να έχω τον Porter Jr. σε κάποιες ομάδες μου, και γιατί πιστεύω πως μπορεί να μας δώσει πόντους επιθετικά, αλλά κυρίως γιατί ο Millsap έδειξε πως είναι σε πολύ κακή κατάσταση και δεν μπορεί να πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής.

Επίλογος

Όπως πάντα, προσπαθήστε να παρακολουθείτε τα νέα, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά κυρίως κοντά στην έναρξη του πρώτου παιχνιδιού, ώστε να είστε έτοιμοι να κάνετε τις όποιες αλλαγές χρειαστεί και μην ξεχνάτε να βλέπετε τις προβλέψεις μας , που ανανεώνονται συνεχώς, μέχρι να ξεκινήσει το τουρνουά.

Καλή τύχη να έχουμε!


Αφήστε το σχόλιο σας για το κουπόνι ή για ότι θέλετε εδώ ή ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Facebook και στο Telegram