4 αγώνες σήμερα στο CS:GO Fantasy Τουρνουά, με αρκετές επιλογές, φθηνές και ακριβές με αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια που μπορούν να μας δώσουν αρκετές παίκτες σε καλές τιμές.

Ας πάμε να τα δούμε ένα-ένα:

Προβλέψεις και στατιστικά για το CS:GO

Spirit vs Fnatic

Το παιχνίδι είναι πολύ ισορροπημένο , με τους Fnatic να μην παίζουν καλά τώρα τελευταία κι αυτό δίνει αρκετές πιθανότητες στους Spirit για τη νίκη.

Από Fantasy μεριά , ο Mir δείχνει να είναι σε καταπληκτική φόρμα, με 0,78 kills per round και 72% KAST και με το παιχνίδι να δείχνει πως θα πάει στους 3 χάρτες, μας δίνει μια καλή ευκαιρία για αρκετούς πόντους.

Η άλλη μου επιλογή από το παιχνίδι είναι ο sdy που έχει KAST 74.1% και πολύ χαμηλό death rate , 0,63 per round.

Από τους Fnatic, ο Brollan είναι η τοπ επιλογή μου, ο καλύτερος τους παίκτης και σε πολύ καλή φόρμα.

Astralis – compLexity Gaming

Οι Astralis έχουν πέσει από το #1 της παγκόσμιας κατάταξης στο #11 σε λίγους μήνες , με πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους και πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι τους.

Η πρώτη επιλογή μου από αυτούς σήμερα θα είναι ο es3tag, με 1,27 impact και 137,4 πόντους στις προβλέψεις μας.

Τους ίδιους πόντους προβλέπουμε να έχει και ο blameF από τους compLexity Gaming, ένας εξαιρετικός παίκτης που κουβαλάει την ομάδα του για μήνες.

Αν ήταν να κάνω κάποιο stack από αυτό το παιχνίδι θα ήταν από την πλευρά των Astralis , επιλέγοντας τους es3tag, Magisk και device.

G2 vs GODSENT

Το δεύτερο μεγαλύτερο φαβορί για απόψε είναι οι G2 και θα είναι ένα από τα αγαπημένα μου stack για απόψε, πιθανότατα 3 παίκτες αλλά ακόμα και 4.

Με σειρά προτεραιότητας, θα έχω τους nexa, hunter, kennyS και JaCkz.

Αυτοί οι 4 θα είναι σε πολλές ομάδες μου, είτε μαζί, είτε σε διάφορους συνδυασμούς.

Ο nexa έχει 177 πόντους ανά αγώνα στα τελευταία 5 παιχνίδια και για απόψε προβλέπεται να έχει 190+ πόντους, το μεγαλύτερο για απόψε.

Κοντά του είναι και οι υπόλοιποι, για αυτό και ακριβώς είναι ένα πολύ καλό stack για απόψε.

Δε θα ήθελα κάποιον από τους GODSENT για απόψε, αλλά αν θέλετε να πάρετε το ρίσκο, εγώ θα πήγαινα με τους Maden και Farlig.

Triumph vs Gen.G

Το μεγαλύτερο φαβορί για απόψε είναι οι Gen.G, όχι γιατί είναι και τόσο καλοί, αλλά γιατί οι Triumph δεν είναι.

s0m, bntet και koosta οι πρώτες μου επιλογές από το παιχνίδι, με τον autimatic κοντά τους, αλλά προτιμώ να έχω τους τρεις πρώτους στα stack μου για απόψε, μου βγάζουν μεγαλύτερη σιγουριά.

Προβλέψεις και στατιστικά για το CS:GO